24 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ» ΣΚΥΛΑΚΙ


Το γύρο του διαδυκτίου κάνουν από χθες οι φωτογραφίες που τράβηξαν μέλη της φιλοζωϊκής ομάδας Γρεβενών με το αδέσποτο σκυλάκι που εδώ και αρκετές ημέρες ζει «φυλακισμένο» σ’ ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην πόλη μας. Και δεν εγκλωβίστηκε μόνο του εκεί, αλλά κάποιος ασυνείδητος το «φυλάκισε» στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και κανείς μέχρι χθες δεν τόλμησε να του πει να το ελευθερώσει.



Η κινητοποίηση των μελών της φιλοζωϊκής ομάδας της πόλης μας όμως ήταν άμεση και από την πρώτη στιγμή που αναδείξαμε το συγκεκριμένο θέμα όλο κα περισσότερος κόσμος ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του μικρού σκύλου.



Αρκετοί ήταν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία η οποία δήλωνε αναρμόδια να το ελευθερώσει (μάλλον κάποιοι δεν γνωρίζουν ποιες πραγματικά είναι οι αρμοδιότητες τους), αρκετοί ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν το σκυλί στο χώρο που ήταν «φυλακισμένο» ενώ υπήρξαν ακόμα και περιστατικά που απλοί πολίτες έσπευσαν να συναντήσουν και τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αλλά και του σκύλου και όπως μας κατήγγειλαν δέχτηκαν ακόμα και απειλές για το γεγονός πως… τόλμησαν να τον καταγγείλουν.



Και μπορεί στην πόλη μας η συγκεκριμένη είδηση να πέρασε στα…ψιλά από την πλειοψηφία των υπολοίπων μέσων μαζικής ενημέρωσης, πανελλαδικά όμως η είδηση που πρώτο το fuitplus ανέδειξε έκανε το γύρο του διαδυκτίου. Και δεν ήταν λίγα τα τηλέφωνα που δεχτήκαμε από φιλοζωϊκές οργανώσεις απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από απλούς πολίτες που δήλωναν αγανακτισμένοι, ακόμα και από δικηγόρους και νομικούς συμβούλους που μας δήλωναν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να ελευθερωθεί το φυλακισμένο αδέσποτο.



Μάθαμε μάλιστα πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου απελευθέρωσε προς το παρόν το σκυλί από το αυτοκίνητο ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που μας… κατήγγειλαν πως μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε δεν σταμάτησε να κάνει βόλτες στην πόλη μας αγκαλιά με το σκυλί για να δείξει πόσο πολύ το αγαπάει και πόσο πολύ νοιάζεται γι’ αυτό.



Για όλους εμάς στο fuitplus αλλά και στη φιλοζωϊκή ομάδα Γρεβενών ο… αγώνας για την απελευθέρωση του συγκεκριμένου σκύλου αλλά και για τη φροντίδα όλων των αδέσποτων, συνεχίζεται και δεν σταματάει εδώ μέχρι να λάβουμε τις ανάλογες εγγυήσεις πως το συγκεκριμένο σκυλί δεν θα ξαναβρεθεί κλειδωμένο στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, στο υπόγειο κάποιου σπιτιού ή σε κάποια αποθήκη.



Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον για το θέμα που αναδείξαμε και φυσικά σε όλα τα blog και τις σελίδες στο διαδύκτιο που αναδημοσιεύσαν τη συγκεκριμένη είδηση και μας βοήθησαν να κάνουμε γνωστό το συγκεκριμένο θέμα σε όλη την Ελλάδα. Διότι σ’ αυτή την πόλη αν δεν γίνει… ντόρος στο πανελλήνιο, οι αρχές απλά σφυρίζουν… αδιάφορα!!!



ΥΓ1: Τώρα ξεκίνησε το θέμα και έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να υπάρξει αίσιο τέλος.

ΥΓ2: Δεν είμαστε ένας και δύο που ανησυχούμε, αλλά πολλοί.

ΥΓ3: Κάποια στιγμή μάλωναν οι αντιδήμαρχοι για το ποιος είναι περισσότερο φιλόζωος. Για να σας δούμε τώρα κύριοι…

ΥΓ4: Απειλές, νταηλίκια, ψευτομαγκιές και τσαμπουκάδες εδώ δεν περνάνε φίλε μου.



@ Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο που προηγήθηκε:

http://www.fuitplus.gr/grevena/item/4445.html

πηγη:fuitplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου